از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری تا کنون بیش از هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و فاقد پروانه بهداشتی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران از سطح مرکز عرضه جمع آوری شد.
از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری تاکنون بیش از هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و فاقد پروانه بهداشتی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران از سطح مرکز عرضه جمع آوری شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گچساران؛ معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری تا کنون بیش از 900 مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان گچساران صورت گرفته که طی همین مدت بیش از 1000 کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از سطح مراکز عرضه جمع آوری شد.
مهندس عباس باشتی به تعطیلی بیش از 15 مرکز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طی همین مدت اشاره کرد و افزود:از نخستین ساعات آغاز طرح فاصله گذاری هوشمند،گشت های نظارتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت با اداره اماکن نیروی انتظامی ،تعزیرات ،اصناف و شهرداری با راه اندازی اکیپ های ویژه بر نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی توسط اصناف که مجاز به فعالیت می باشند ،نظارت دقیق و شبانه روزی داشته و در صورت مشاهده مورد یا مواردی ازعدم رعایت نکات بهداشتی مرتبط نسبت به تعطیلی واحد صنفی متخلف اقدام خواهند نمود.
